Dr Predrag Marić

Specijalista urologije

Dr Predrag Marić, sa više od dve decenije iskustva u oblasti urologije u Beogradu, izdvaja se kao stručnjak sa posebnim interesovanjem za laparoskopsku hirurgiju.

Njegova stručnost obuhvata lečenje karcinoma urotrakta, a tokom godina usavršavanja na kursevima i seminarima širom sveta stekao je prestižno članstvo u mnogim urološkim udruženjima.

Svakodnevno se posvećuje lečenju i praćenju različitih stanja i oboljenja urogenitalnog trakta, uključujući uvećanu prostatu, erektilnu disfunkciju, urinarnu inkontinenciju, orhitis, upalu bešike i mokraćnih kanala, urinarnu infekciju, karcinom prostate i rak testisa.

Obrazovanje dr. Marića obuhvata osnovne studije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu do 1997, specijalizaciju iz urologije od 2001 do 2006, usavršavanje u Školi urologije EUREP u Pragu, kao i Školi laparoskopske hirurgije u urologiji u Šangaju. 

Doktorsku disertaciju završio je na Fakultetu medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu.

Kroz radno iskustvo u Vojnomedicinskoj akademiji, Opštoj bolnici Atlas, Poliklinici Vivamedic, Poliklinici InterTim i Urotimu, dr. Marić se istakao kao stručnjak u oblasti urologije. 

Članstvo u udruženjima, uključujući Udruženje urologa Srbije, Srpsko lekarsko društvo i Evropsku Asocijaciju Urologa, dodatno potvrđuje njegovu posvećenost oblasti.

BEOGRAD
Trešnjinog cveta 1i

UROLOŠKI CENTAR BEOGRAD