Opšta urologija

Urološki specijalistički pregledi

Uroloski pregled specijaliste sa ultrazvukom

Urološki centar Beograd je sveobuhvatna klinika za urologiju koja je okupila vrhunske stručnjake, sa preko 20 godina iskustva. Naš centar pruža kompletnu medicinsku procenu, skrining, dijagnozu i lečenje, uključujući hirurgiju, pacijenata svih starosnih grupa i polova.

Urološki centar Beograd pruža negu i lečenje svih abnormalnosti urološkog trakta, od uretera, bešike, do muškog reproduktivnog sistema i lečenje impotencije.  Kod dr Aleksandara Spasića i dr Zorana Brkića možete obaviti pregled prostate i testisa, a zatim uspešno lečiti upalne procese kao što su prostatitis i orhitis.  Naši urolozi posebno pridaju važnost opštim urološkim stanjima, kao što su kamen u bubregu, kamen u bešici, te na klinici postoje savremeni medicinski uređaji, ultrazvuk i laseri kojima se razbija kamen u bubregu. Naš dr Goran Savić, specijalista urologije, Vam stoji na raspolaganju baš za ove probleme, kao i za druge urološke bolesti i stanja.

Na našoj klinici za urologiju, možete pronaći svu pomoć koja je potrebna za vaše najmlađe. Postoje mnoge urođene bolesti koje možete uspešno lečiti na našoj klinici, kao što su: ukopan penis, hipospadija, hidronefroza, preponska kila, fimoza i cirkumcizija, nespušten testis kod dece itd. Mnoge od tih anomalija se mogu uočiti na samom rođenju, zato se javite što pre, kako bi na vreme uklonili smetnju za uspešan rast i razvoj vašeg deteta. Na našoj klinici će vas dočekati Doc. dr Vladimir Kojović, specijalista urologije i dečije hirurgije, koji ima ogromno iskustvo u radu sa decom i uživa veliko poverenje svojih pacijenata.

Takođe, Doc. dr Vladimir Kojović, beogradski urolog, sa preko 4500 različitih hirurških zahvata u oblasti genitalne rekonstruktivne urologije, hirurgije potvrde pola, adultne i pedijatrijske genitalne rekonstruktivne hirurgije (ugradnja penilne proteze ), čime zaista podiže kvalitet života svojih pacijenata.

Kako statistike pokazuju, a realno ih i premašuje, veliki procenat žena ima problem sa stres urinarnom inkontinencijom, odnosno nevoljnim umokravanjem. Zbog toga je naš Urološki centar Beogra, pridružio timu stručnjaka i dr Slađanu Kovačević, specijalistu urologije, koja već dugi niz godina rešava ovaj problem veoma uspešno, minimalno invazivnim metodama na veliko zadovoljstvo svojih pacijentkinja.

Ne brinite, u sigurnim ste rukama. Zkažite svoj pregled!

BEOGRAD
Trešnjinog cveta 1i

UROLOŠKI CENTAR BEOGRAD